maanantai 17. huhtikuuta 2017

Gluteenittomat kaurakeksit



Myllärin gluteenittoman kaurajauhopussin kyljessä oli ohje "Myllärin rapeisiin kaurakekseihin".  Innostuin kokeilemaan niitä, mutta muokkasin hieman ohjetta itselleni sopivammaksi.

Tällä ohjeella tuli pieni uunipellillinen keksejä.

Ainekset:

60g voita
1,75dl koivusokeria
1kananmuna
1tl vaniljajauhetta
1dl Myllärin gluteenitonta kaurajauhoa
1,25dl Myllärin gluteenitonta kauralesettä
1/2tl leivinjauhetta

-sulata voi
-sekoita voi, vaniljajauhe sokeri keskenään
-lisä muna
-sekoita kuivat aineet keskenään
-lisää kuivat aineet taikinaan
-tee lusikan avulla taikinasta nokareita leivinpaperilla vuoratun uunipellin päälle ja paina litteiksi
-paista 175 asteessa n.15min

Näistä tuli hieman liian jauhoisia omaan makuun, koska käytin kauralesettä, ensi kerralla pitää kokeilla gluteenittomia kaurahutaleita.

💗Ellu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Raparperi limonadi

Tänään oli ihana hellepäivä ja tuli taas mieleen, että pitäisi yrittää muistaa juoda paljon vettä.  Itse en tykkää juoda pelkkää vettä en...