Moikka kaikille!
Pannari on yksi lemppareistani kun haluaa jotakin hyvää nopeasti. Tänään teki mieli suolaista pannaria ja, koska se on pelkästään aika tylsä yhdistin pannariin vuohenjuustoa tuomaan lisämakua.
Halusin kokeilla vehnätöntä pannaria ja mietin millä jauhoilla korvaisin vehnäjauhot. Olin ostanut jokin aika sitten Myllärin gluteenitonta kaurajauhoa ja se oli minulta vielä avaamatta, joten laitoin sitä ja perunajauhoa taikinaan.
Pannarista tuli yllättävän kiinteä, minulla on nimittäin ennen käynyt niin, että gluteenittomista leipomuksista on tullut lötköjä ja taikinaisia. Lisäksi tämä oli yllättävän saman makuista kuin vehnä versio, mutta terveellisempää!
Ainekset:
2munaa
4dl maitoa
2dl Myllärin gluteenitonta kaurajauhoa
1/2dl perunajauhoa
1tl leivinjauhetta¨
1tl suolaa
vuohenjuustoa
Sekoita munat ja maito.
Sekoita kuivat aineet keskenään ja kaada muna-maito seokseen.
Kaada voideltuun uunivuokaan.
Viipaloi vuohenjuustosta paloja ja ripottele taikinan päälle.
Paista 180 asteisessa uunissa n.25min.
💓 Ellu
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti